ΠΡΟΦΙΛ

line2

H εταιρία Eyetec security δημιουργήθηκε ώστε να καλύψει το κενό που υπήρχε στην ελληνική αγορά για ποιοτικές υπηρεσίες στον κλάδο της ασφάλειας χωρίς περιορισμούς και εξαρτήσεις από συγκεκριμένους κατασκευαστές.
Η φιλοσοφία της εταιρίας είναι  να παρέχουμε στον πελάτη την αρτιότερη τεχνολογικά λύση στην καλύτερη δυνατή τιμή ώστε να καλύψει τις υπάρχουσες και τις μελλοντικές του ανάγκες.
Τα στελέχη της Eyetec έχουν πολύχρονη εμπειρία στα συστήματα ασθενών ρευμάτων (Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, Συστήματα εισβολής – συναγερμοί, Έλεγχος πρόσβασης, Πυρανίχνευση, Συστήματα αναγγελιών – Public Address, Συστήματα κεραιών – Δορυφορικά, Συνεδριακά συστήματα, Ενισχυμένος ήχος, Αυτοματισμοί) και έχουν συμμετάσχει στα μεγαλύτερα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Ενημερώνονται συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς που δραστηριοποιούνται και εφαρμόζουν στην πράξη τεχνολογίες αιχμής.
Όλες οι διαδικασίες της εταιρίας έχουν διαμορφωθεί με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία του πελάτη. Ένα σημαντικό παράγωγο της παραπάνω φιλοσοφίας και ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα υποστήριξης των περισσοτέρων συστημάτων που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αυτό που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε έργου.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

line2